Over ons

Autobedrijf het Centrum is een echt familiebedrijf gelegen in Maasbracht, Limburg. Wij richten ons voornamelijk op de particulier, de klein-zakelijke autobezitter en de lease-rijder.

Wij zijn gespecialiseerd in de vier bekende hoofdmerken van de Volkswagengroep: Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Deze merken hebben voor ons dan wel geen geheimen, maar ook andere type en merken auto’s kunnen terecht in onze ruime werkplaats. Tevens bemiddelen wij bij de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s.

Historie
In 1956 begon Jan Smeets als zelfstandig ondernemer een garagebedrijf in Maasbracht. Na enkele jaren werd hem het dealerschap van NSU aangeboden, wat na enkele jaren overging in het dealerschap van Volkswagen en Audi.

Na het overlijden van Jan Smeets in 1979 werd het autobedrijf overgenomen door zijn dochter en schoonzoon, Sjaak en Margot Slangen. In 2008 werd het team versterkt door zoon Rob.

Autobedrijf het Centrum in 1975

Autobedrijf het Centrum in 1975

In 2009 hebben we besloten om als onafhankelijk autobedrijf verder te gaan. Door de verplichtingen van de autofabrinkant werd het steeds moeilijker om snel te schakelen en u als klant de beste service te blijven bieden. Door te kiezen voor een universeel autobedrijf blijft het mogelijk u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

In 2017 besloot de zus van Rob, Corinne, ook toe te treden tot het familiebedrijf. Zo staat nu de derde generatie klaar om u als klant te ontzorgen op autogebied.

Autobedrijf het Centrum beschikt over een jong, vlot team met veel kennis en, ondanks het jonge team, veel ervaring. Zij verzorgen u altijd van een deskundig antwoord en een goed advies. Gaat het om vakmanschap, betrouwbaarheid en een goede prijs? Dan durven wij te zeggen: ‘Het centrum, natuurlijk!’

Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op of plan een afspraak in.

Rob en Corinne Slangen